Konferencija projekta Zaposli se znanjem II

Konferencija projekta Zaposli se znanjem II

15. lipnja 2022.Kategorije: Novosti

Konferencija projekta Zaposli se znanjem II

U organizaciji učilišta Magistra iz Zagreba, u petak 24. lipnja 2022. godine u Centru M.A.R.E. u Rovinju održat će se početna konferencija projekta naziva Zaposli se znanjem II .

Cilj konferencije i ovog događanja je podizanje svijesti šire javnosti o mogućnostima zapošljavanja osoba s invaliditetom u turističko ugostiteljskom sektoru.
Konferencija će izuzev isticanja ciljeva i važnosti povećanja zapošljivosti ranjivih skupina na otvorenom tržištu rada, biti posvećena i primjerima dobre prakse u zapošljavanju i integraciji osoba s invaliditetom na tržište rada u sektoru turizma i ugostiteljstva.
U drugom dijelu konferencije biti će organizirano posebno događanje „I ja sam tu!“ , tijekom kojeg će se zainteresirani sudionici moći međusobno upoznati i razmijeniti iskustva i informacije o potrebama pri zapošljavanju.

Učilište Magistra iz Zagreba ovom konferencijom nastavlja provedbu projekta „Zaposli se znanjem“, koji je u 2021. godini bio odabran kao „Success story from Croatia“ od strane Europske unije te je nominiran od strane Ministarstva turizma za „Regiostars Award“ nagradu EU.

Podijelite ovu objavu s drugima: