Ustanova URIHO Zagreb organizirala Dane otvorenih vrata

Od 5. do 7. svibnja 2021. URIHO, Ustanova za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom, organizirala je povodom 75 godina od osnutka, Dane otvorenih vrata.
5. svibnja otvorena je izložba pod nazivom „20 godina kreativnih radionica osoba s invaliditetom“ te je obilježavanje nastavljeno sportskim natjecanjima.
6. svibnja uz likovnu koloniju i sportska natjecanja organizirano je prigodno događanje na kojem su predstavnici URIHO-a zahvalili svojim dugogodišnjim suradnicima kao i gostima na suradnji te je nastavljena svečana manifestacija uz vođenje Adama Končića, glumca i pjevača i Tomislava Brajše, glazbenika i pjevača.
Ravnatelj Josip Držaić pozdravio je sve nazočne, a posebno pročelnicu Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Romanu Galić te Margaretu Mađerić, državnu tajnicu u Ministarstvu rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.
Iz Ureda pravobraniteljice za osobe sa invaliditetom navedenom događanju nazočile su Mira Pekeč-Knežević, zamjenica pravobraniteljice i Natalija Krajnović, savjetnica pravobraniteljice.
Više o samom obilježavanju 75. godišnjice i fotogaleriju možete pogledati na poveznici https://www.uriho.hr/vijesti/uriho-najnovije/za-veliki-75-ro-endan-ustanova-uriho-zagreb-organizirala-dane-otvorenih-dana-2 .

Prilagodba