Otvoren Buffet Leptir, Udruge TOMS Trogir

Otvoren Buffet Leptir, Udruge TOMS Trogir

5. lipnja 2020.Kategorije: Novosti

Otvoren Buffet Leptir, Udruge TOMS Trogir

Dana 5. lipnja 2020. godine u Trogiru održano je svečano otvorenje socijalnog poduzeća Buffet-a Leptir, osnovanog od strane Udruge osoba s tjelesnim invaliditetom TOMS iz Trogira.
Socijalno poduzeće TOMS d.o.o. otvorilo je ugostiteljski objekt Buffet Leptir koje zapošljava ukupno pet djelatnika, od kojih su tri osobe s invaliditetom. Buffet svakodnevno nudi marende, tople i hladne napitke, a zaposlene osobe sudjeluju u pripremi i posluživanju hrane i pića.

Na svečanom otvorenju uzvanike je pozdravio Ivica Bašić, predsjednik udruge TOMS i Aleksandra Makrić, direktorica novoosnovanog socijalnog poduzeća, inače djelatnica udruge TOMS. Otvorenju su ujedno nazočili i podržali otvaranje i rad socijalnog poduzeća gradonačelnik grada Trogira Ante Bilić ujedno u svojstvu izaslanika predsjednika Republike Hrvatske, Helena Bandalović u svojstvu predstavnice Splitsko-dalmatinske županije, Marica Mirić, dopredsjednica Zajednice saveza osoba s invaliditetom Hrvatske ujedno i predsjednica Saveza društava distrofičara Hrvatske, Jozefina Kranjčec, predsjednica Hrvatskog saveza udruga osoba s invaliditetom, te Maja Karaman Grbavac savjetnica pravobraniteljice za osobe s invaliditetom iz Područnog ureda u Splitu.

Medijski članci o događaju:
https://trogirskiportal.hr/dugogodisnja-borba-toms-a-urodila-plodom-svecano-otvoren-buffet-leptir/

https://trogirskiportal.hr/posjetite-buffet-leptir-malo-tko-otvara-u-ovo-vrijeme-mi-startamo-pa-sto-bude/

https://www.dalmacijadanas.hr/divna-vijest-iz-trogira-svecano-otvoren-buffet-leptir-od-pet-djelatnika-tri-su-osobe-s-invaliditetom/

https://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/obala/zaposljavanje-trogirskih-invalida-clanovi-udruge-toms-pozivaju-vas-na-marendu-u-svoj-buffet-leptir-1024981

Podijelite ovu objavu s drugima: