Okupljanje trenera Državne škola za javnu upravu

Ovogodišnje tradicionalno božićno okupljanje trenera Državne škole za javnu upravu održano je virtualnim putem 21. prosinca 2020. godine.
Zamjenik pravobraniteljice za osobe s invaliditetom Darijo Jurišić, sudjelovao je 21. prosinca 2020. godine na božićnom okupljanju trenera Državne škole za javnu upravu koje je ove godine s obzirom na opću nepovoljnu epidemiološku situaciju održano virtualno, putem ZOOM platforme. Sudionicima, trenericama i trenerima, na samom početku se obratio ravnatelj Državne škole za javnu upravu Rudolf Vujević, koji je zahvalio na suradnji u protekloj godini koja je bila prepuna izazova i zahtjeva za brzim prilagođavanjem rada i načina rada novonastalim okolnostima.
Tijekom okupljanja prezentirani su rezultati održanih oblika edukacija tijekom 2020. godine te se raspravljalo o načinu i oblicima rada trenera tijekom predstojeće 2021. godine. Više puta su iskazana promišljanja da je potrebno nastaviti s daljnjim osnaživanjem trenera kako bi se transferi znanja nastavili što je moguće bolje i efikasnije prenositi na sudionike edukacija.
U budućnosti Državna škola za javnu upravu će nastaviti s razvojem novih online treninga, kao i aktivnostima usmjerenih jačanju mreže trenera, stručnjaka i organizacija uključenih u stručna osposobljavanja i usavršavanja. Najavljeno je kako je u planu početak novog projekta razvoja edukacijske platforme za dužnosničku razinu koja će se razvijati u suradnji s Akademijom za europsko pravo – ERA (eng. Academy of European Law.

Prilagodba