Humanitarna akcija: „Uz nas niste sami: za osmijeh u srcu“

Hrvatska radiotelevizija u suradnji s udrugom Smiješak za sve i sa Savezom društava naša djeca Hrvatske organizirala je završnu emisiju humanitarnog projekta „Uz nas niste sami: za osmjeh u srcu“. Emisija je bila uživo emitirana na 1. program Hrvatske televizije 15. prosinca 2019. godine i posvećena djeci kojoj je potrebno osigurati dugotrajno liječenje u kliničko bolničkim centrima Osijek i Rijeka, te odraslima s invaliditetom koji borave u Centru za rehabilitaciju Stančić u Dugom Selu.

Cilj ovog humanitarnog projekta je bio i podići svijest javnosti o potrebama djece na dugotrajnom liječenju i potrebama odraslih osoba s invaliditetom, koji ne mogu samostalno živjeti, te prikupiti donacije koje će omogućiti bolje uvjete za ove ranjive skupine.

U ime Ureda pravobraniteljice za osobe s invaliditetom u pozivnom centru akcije javljajući se na pozive gledatelja sudjelovao je zamjenik pravobraniteljice Darijo Jurišić.

Važno je napomenuti kako akcija traje do 31. siječnja 2020. godine i ukoliko još niste, a želite i možete pomoći, svakako nazovite 060 9006 (cijena poziva je 6.25 kuna – uključen PDV).

Prilagodba