Godišnje priznanje za poseban doprinos programu socijalizacije

Dana 16. prosinca u Centru za rehabilitaciju Silver dodijeljene suzahvalnice i nagrade volonterima. Nagrada „Godišnje priznanje za poseban doprinos programu socijalizacije“ koja je nazvana po Tatjani Krajač, nedavno preminuloj novinarki i urednici Dnevnika Nove TV. Gđa.Krajačje bila jedan od najvećih promotora rada Centra Silver. Imala je psa na socijalizaciji te je svakodnevno pridonosila većoj promidžbi Centra i važnosti podrške kao što je pas pomagač.
U uvodnom dijelu ravnatelj Centra Marijan Alfonso Sesar obratio se nazočnima te istaknuo rezultate koji su postignuti u 2019. godini kao i buduće aktivnosti. Zahvalio je svim suradnicima, volonterima, donatorima i medijima, a nagradu Tatjana Krajač je dodijelio najsocijalizatorima godine, obitelji Rožić koji su do sada socijalizirali preko 50 pasa te se u njihovom domu okotilo više od 50 budućih pasa pomagača. Dugi niz godina jedni su od najaktivnijih volontera Centra.
Nazočnima su se u uvodnom dijelu obratile Romana Galić, pročelnica Ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Grada Zagreba, koji su ujedno i osnivači Centra, Marija Pletikosa, državna tajnica Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku te Anka Slonjšak, pravobraniteljica za osobe s invaliditetom.
U Centru Silver trenutno je 38 aktivnih volontera.
Više o Centru Silver možete pogledati na mrežnoj stranici http://czrs.hr/

Prilagodba